Sarah J. Maas : Cam Şato (1.Kitap) / Throne of Glass (Throne of Glass, #1)


TANITIM:Karsınızda Suikastçılar Kraliçesi Celaena Sardothien. Celaena ömür boyu hapse mahkûm edilmişti. Oysa o, eğitimli bir suikastçıydı, benzerlerinin en iyisiydi ama bir hata yapmış ve yakalanmıştı.


Genç yüzbaşı Westfall ona bir teklifle geldi. Celaena, kraliyetin en yetenekli savasçıları ve suikastçılarıyla katılacağı ölümüne bir yarışmada veliaht Prens Dorian'ı temsil edecek.



Yarışmayı kazanırsa kralı korumaya ve sonrasında özgür bırakılmaya hak kazanacak. Ama önce bir biri ardına ortaya çıkan cinayetlerin katilini bulmalı ve hayal bile edemeyeceği bir geleceğe hazırlanmalı.




                                                                                            YORUMUM

Genç bir bayan suikastçı olduğu için  hapishanede bulunuyor. Özgürlük vaadiyle prens tarafından çıkarılır. Dört yıl boyunca onun koruması olacak ve eğer müsabakaları kazanırsa özgür olacak. Cam Şato' da şeytani bir şey dolaşıyor ve Celaena onu durduruyor, tabi ki arkadaşlarının yardımıyla. Aynı zamanda prensle arasında yakınlaşma oluyor. Celaena, oyunları kazanıyor ve hikayenin devamı gelecek. Sürükleyici bir kitaptı . Fantastik sevenlere tavsiye ediyorum.

                                                               Sevgilerle, Aygül Demir



                                                                                             MY REVIEW

A young lady is in prison for being an assassin. She is released  by the prince with the promise of freedom. She will be his protection for four years and she will be free if she wins the competition . Something evil is wandering in Glass Castle and Celaena stops him, with the help of his friends. At the same time, there is a rapprochement between her and the prince. Celaena is winning the games and the story will come later. It's an exciting book. I would recommend fantastic lovers.

                                                                           Sincerely, Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim