Debbie Macomber: Pasifik Bulvarı (9. Kitap) Bir Cedar Cove Romanı


TANITIM: Sevgili okur, Her ne kadar bunu söylemekten hicran duysam da sevgili şerifimiz Troy Davis aşkta hayal kırıklığı yaşıyor, hem de kasabaya dönen ve artık birlikte olmamaları için hiçbir sebep kalmayan eski sevgilisi Faith sebebiyle. Bir yerde bir yanlış anlaşılma olsa gerek. Yetmezmiş gibi kasaba kırsalında bir mağarada insan kemikleri bulunuyor, Faith’in evine birileri izinsiz giriyor, üstelik bir kere de değil. Anlayacağınız bizim Şerif Troy’un işi başından aşkın. Bana gelince, kemoterapiye devam ediyorum. Olaysız gün geçmeyen küçük kasabam sağ olsun, aklımı meşgul edecek bir sürü yeni gelişme var. En iyisi Pasifik Bulvarı 92 numaradaki Troy’un evinde buluşalım da ne var ne yok anlatayım. Acele edin. -Olivia Lockhart-Griffin Cedar Cove, Washington- “Hiç kimse kadın karakterleri Debbie Macomber kadar doğal anlatamaz.” -Bookbrowser Reviews- “Arkadaşlığın önemi hakkında cezbedici bir masal gibi.” OK! “Duygusal, içinizi ısıtan ve son derece eğlenceli bir okuma deneyimi.” -Closer.-

                                                                                  YORUMUM

Bir Cedar Cove "sakini" olarak ben de komşularımın hayatlarını merak ediyorum. Yani onlar için endişeleniyor ve sevinçlerine ortak oluyorum. Samimi bir şekilde ben de onlarla beraber olayların içindeyim. 
Troy ve Faith 'ın yanlış anlamaları devam ediyor ama hayat bazen bize kötü olaylardan güzel sürprizlere sebep olabiliyor.  
Christie, nihayet hayatını ele alabiliyor ve erkekler olmadan da ayakta kalabileceğine görüyor. Şimdi o ablasına destek oluyor çünkü Teri üçüzlere hamile ve bazı zorluklar yaşıyor. James geri dönüyor ve Christie'yi geri elde etmek için elinden geleni yapıyor. Meraklandınız değil mi?
Will ve Shirley arasında bir şeyler olacak gibi ama bana Will güven vermiyor.
Will'in sayesinde Shaw Sanat Okulu için burs kazanıyor ama Tanni buna hem seviniyor hem de çok üzülüyor.
Olivia, hastalıkla mücadelesinde yalnız değil, çünkü onu herkes çok seviyor.
Rachel ve Bruce'un evliliği pek istedikleri gibi gitmiyor çünkü Jolene sorun çıkartıyor.
Ben 'in oğlu David sorun çıkartmaya devam ediyor. Özellikle kızını koz olarak kullanacağı benziyor.
Mark , Mary Jo 'ya aşık ama ona nasıl yaklaşacağını bilemiyor çünkü erkeklere olan güveni sarsılmış durumda. Noelle 'yi çok seviyor ve her türlü destek oluyor.
Link, Lori'ye arabası arızalandığı için yardım ediyor ve çok kısa bir süre içinde kendilerini evli buluyorlar.
Troy nihayet hem geçen bölümdeki kemiklerin kime ait olduğunu buldu hem de Faith'i rahatsız eden kişiyi.
Mary Jo, tesadüfen eski aşk mektupları buldu ve Mark ile ikisi kime ait olduklarını bulmak için kollarını sıvadılar. Bunun devamı da diğer kitapta öğreneceğiz. 

                                                                        Sevgilerle,Aygül Demir



                                                                               MY REVIEW


As a Cedar Cove "resident" I also wonder about the lives of my neighbors. I mean, I worry about them and I become a partner in their joys. Sincerely I am in the events with them. 
Troy and Faith's misunderstanding continues but life can sometimes lead us to nice surprises  in bad times. 
Christie can finally take over her life and she sees that she can survive without men. Now she supports her sister because Teri is pregnant with triplets and has some difficulties. James comes back and hedoes his best to get Christie back. Are not you curious?
Something will happen between Will and Shirley, but Will will not give me confidence. Thanks to Will, Shaw is winning a scholarship to the Art School but Tanni is both happy and very upset about it. 
Olivia is not alone in the fight against her disease, because everyone loves her so much.
Rachel and Bruce's marriage is not going as they want because Jolene is making trouble. 
Ben's son David continues to make trouble. It looks like he will use his daughter  as a trump card.
Mark falls in love with Mary Jo but does not know how to approach her because her confidence in men is shaken. He loves Noelle and he has all kinds of support.
Link is helping Lori about her broken car and within a very short time they find themselves married.
Troy finally found who belonged to the bones in the last episode, and who was disturbing Faith.
Mary Jo, by chance, found old love letters and with Mark they squeeze their arms to find out who they belong to. We will learn more about it in the other book.


                                                                         Sincerely, Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim