PAULA HAWKİNS-TRENDEKİ KIZ



  TANITIM:           
           
            

TANITIM:

Rachel her gün aynı trene binip aynı çifti izliyordu. Çiftin başına gelenleri bütün ülke duyduktan sonra, hayatlarına dâhil olmaya karar verdi."Büyüleyici, sürükleyici, üst seviye bir gerilim. Mutlaka okuyun!" 
-S.J. Watson-

"Hem karakter yaratımı hem olay örgüsü muhteşem, harika bir kitap! Yeni neslin Alfred Hitchcock'u." -Terry Hayes-


"Zeki, gerilim dolu ve baştan aşağıya sürükleyici bir roman." 

-Lisa Gardner-

"Aklınızı başınızdan alacak, zekice yazılmış bu psikolojik-gerilim romanı hem muhteşem hem de tren enkazı kadar korkunç!" 

-Publishers Weekly-

"Nefesleri kesen bir ilk roman. En dikkatli okurlar bile, Hawkins olayları teker teker açığa çıkarıp, aşkın ve takıntının şiddetle olan kaçınılmaz bağını ortaya koyarken şaşırmaktan kendilerini alamayacaklar." -Kirkus-


"Trendeki Kız, her şeyi anladığınızı düşündüğünüz an sizi farklı bir sürprizle karşılıyor." 

-Entertainment Weekly-
(Tanıtım Bülteninden)






            YORUMUM:
          Tam her şeyi çözdüğünüzü zannederken sizi uçurumdan atan ,her bir karakterin bakış açısı ile olayı içinden çıkılmaz hale getiren elinizden bırakamayacağınız bir roman...Aldatılmış bir kadın olan Rachel daha yaralarını saramadan kendini çözmesi gereken bir olayın karşısında bulur.Her gün trende giderken izlediği haklarında hayaller kurduğu  çiftin başına akıl almaz bir olay gelir.Bu sırada boşandığı kocası , evlenmiş ve bebek bekliyordur.Hem kendi sorunlarını hem de bu akıl almaz olayı çözmeye çalışır.Size bir tavsiye:Kitabı okurken hiçbir karaktere bağlanmayın ya da ondan nefret etmeyin,şaşırmaktan kendinizi alamayacaksınız.
            Sevgiler , RÜZGAR GÜLÜ





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim