Lauren Kate: Düşüş (1. Kitap); Azap (2. Kitap); Tutku (3. Kitap); Vurgun (4. Kitap)


TANITIM: 

Alacakaranlık Serisinin bitmesine üzülüp doyamayanlar için...


Lauren Kate'in kusursuz yabancılarına... Meleklerine âşık olacaksınız!


Bazı melekler düşmeye mahkûmdur. Düşüş'e hazır mısınız?


Luce Daniel'ı gördüğü an tuhaf ama tanıdık bir hisle sarsıldı. Onda bilindik bir şeyler vardı. Yeni okuluna adımını attığı ilk gün onun diğerlerinden farklı olduğunu anlamıştı. Fakat Daniel anlaşılmaz bir şekilde ona karşı mesafeliydi. Luce ise pervane misali ateşe taparcasına onun çekim alanına girdiğini biliyordu. Hislerinin peşine düşüp gerçeklerle yüzleşmeye hazır mıydı? Küçücük bir sır hayatlarını ne yönde değiştirecekti? Cevaplar gerçekleri anlamlandırmada yeterli olacak mıydı?



TANITIM: 

Cennetten kovulan bir melek olan erkek arkadaşı Daniel'dan ayrı kalan Luce için hayat cehennem azabından farksızdır. Birbirlerine kavuşmaları sonsuzluk kadar uzun sürmüştür ancak Daniel ona gitmek zorunda olduğunu söyler.
Daniel Luce'u öldürmek isteyen ölümsüzleri - Sürgünleri - yakalayana dek geri dönmeyecektir. Luce'u Kalifornia'nın kayalık kıyı şeridindeki bir okula, sıra dışı yeteneklere sahip öğrencilerin, düşen meleklerin ve insanların çocukları olan Nefilimlerin bulunduğu Shoreline'a gizler.
Shoreline'da Luce gölgelerin ne olduğunu ve onları önceki hayatlarına açılan bir pencere olarak nasıl kullanacağını öğrenir. Luce kendisini geliştirdikçe, Daniel'ın ona her şeyi anlatmadığına dair şüphe duymaya başlar. Daniel ondan bir şeyler gizlemektedir… Tehlikeli bir şeyler.
Ya Daniel'ın çizdiği geçmiş tam olarak doğru değilse? Ya Luce'un başka biriyle birlikte olması gerekiyorsa?





TANITIM: Luce, Daniel için canını verirdi.
Vermişti de. Hem de birçok kez. Zaman içerisinde, her defasında birbirlerinden kopmak zorunda kalacaklarını bilseler de Luce ve Daniel birbirlerini bulmaya devam etmişlerdi: Luce ölüyor, Daniel ise kalbi kırık bir halde tek başına kalıyordu. Fakat belki de bu şekilde olmak zorunda değildi...



Luce geçmiş yaşamlarında bir şeyin - ya da birinin - ona yardımcı olabileceğinden emindir. Bu nedenle bu hayatının en önemli yolculuğuna çıkar… Daniel ile olan aşkına bizzat tanık olmak ve aşklarını sonsuz kılacak yolu bulmak için kendi geçmişine gider.
Cam, melekler ordusu ve Sürgünler, çaresiz bir halde Luce’u yakalamaya çalışmaktadır, fakat hiçbiri Daniel kadar çılgına dönmemiştir. Luce’la paylaştıkları geçmiş boyunca onu takip eden Daniel, Luce’un tarihi değiştirmesi halinde olabileceklerden korkmaktadır.
Çünkü asırlar boyunca süren sevgileri sonsuza dek alevlerin arasına hapsolabilir.





TANITIM: 

Gökyüzü Kanatlarla Kararıyor... Ve Luce ile Daniel için zaman dolmak üzere... Lucifer'ın geçmişi silmesine engel olmak adına Düşüş'ün başladığı yeri bulmak zorundalar. Yalnızca Luce laneti bozabilir, bu yüzden onun seçimi herkesin kaderini belirleyecek. Peki ya Luce ve aşk uğruna var olan destansı mücadeleyi kim kazanacak? Dünya çapında fenomen haline gelen düşüş serisinin şaşırtıcı sonuna hazır olun!











                                                YORUMUM

Düşmüş bir meleğin ve onun ruh ikizi Lucinda (Lucy)ile olan aşkı anlatıyor. Bir lanet yüzünden Lucy her zaman 16 yaşına gelince ölmekte ve Gregory (Daniel) onu yeniden bulmaktadır. Lucy laneti bozmak için geçmiş yaşantılarına yolculuk eder. 
Sonunda anlaşılıyor ki aşk için cenneti terk etmişlerdi ve Tanrı saygı gösterdi.Aşkı tapınılacak bir öğretiye çevirdiler. İlginç bir seriydi. Özellikle romantizmi özleyenlere tavsiye ederim ama gerçek hayatta çevrenizdeki erkeklerden böyle bir beklenti içine girmeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız.

                                                                     Sevgilerle, Uçurtma 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim