Orkun Uçar,Burak Turna: Metal Fırtına


TANITIM:Tarih, 23 Mayıs 2007… Yer, Kerkük'ün kuzeydoğusu… 
Kuzey Irak'taki kargaşa devam ederken, bölgede bulunan Türk birlikleri ani bir Amerikan saldırısına uğrar. Türk birlikleri "müttefik"lerinden hiç de beklemedikleri bir darbe almıştır. 
CNN International hemen haber geçmeye başlar: "Kuzey Irak'ta çatışma… 13 ABD askeri öldü, 30 yaralı var. Ordu yetkilileri, Amerikan güçlerine saldıran 35 Türk askerinin öldürüldüğünü açıkladı." 
Amerikalıların niyeti Türkiye'deki zengin bor minerallerini ele geçirmektir. Bunun için her şeyi göze almışlardır. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere tüm Türkiye'yi savaş alanına çevirmeyi bile…. Ve Metal Fırtına Operasyonu başlar…



                                            YORUMUM

Tam bir politik ve askeri kurgu. Amerika'nın bizi işgal etmesi kurgusu bana gerçek dışı gelmedi. Türkiye'nin bütün stratejilerini bilen, askeri teçhizat konusunda bütün bilgiler elinde iken neden olmasın. Sadece neden askeri işgal kurgusuna gerek duyulmuş onu anlamadım biz zaten her şeyi altın tepside sunuyoruz. Bunu gerçekleştirmek için Amerikalılar yüz yıl önceden stratejilerini belirliyor ve hükumetin başına gereken kişilerin gelmesi için öncü oluyorlar.
Biraz sıkıldım ama Türkiye'nin Amerikalılar tarafından işgal edilmesi senaryosu nasıl olur merak edenlere tavsiye ederim.

                                                                           Sevgilerle, Uçurtma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim