P.C.Cast+Kristin Cast :İşaret (1.Kitap); İhanet (2.Kitap); Seçilmiş (3.Kitap); Vahşi (4.kitap); Av (5.Kitap); Baştan Çıkarılmış (6.kitap); Yanmış (7.Kitap); Uyanmış (8.Kitap); Kader (9.Kitap); Saklanmış (10. Kitap)

 TANITIM:Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Aşk...
Tüm Dünyada Gençlerin Tutkunu Olduğu Yeni Bir Vampir Serisi.

"Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İşaret, ateşli, karanlık ve eğlenceli."
-Gena Showalter, Yazar-

"İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim."
-MaryJanice Davidson, New York Times bestseller Yazarı-

Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
-Romantic Times-

On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İşaret sizi kendisine esir edecek.
 TANITIM:Bir Gece Romanı

KIŞKIRTICI BİR İHANET, ŞAŞIRTICI BİR TEHLİKE... GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜLEYİCİ İLK KİTABI İŞARET’TEN SONRA İHANET KİTABINDA DA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDİYOR

Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi’ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar

GECE EVİ SERİSİ’NİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK

“Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.” —Romantic Times BOOKreviews

“Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.” —The Beltane Papers

Gece Evi serisinin ikinci kitabı İHANET ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı
TANITIM:İLK ÖNCE İŞARET'LENDİ,
ARDINDAN İHANET'E UĞRADI.
ŞİMDİ İSE ZOEY BİR SEÇİLMİŞ...

Dünyada satış rekorları kıran, okuyan herkesi bağımlısı yapan gençlerin yeni gözdesi Gece Evi Serisinin 3'ncü kitabı SEÇİLMİŞ'te heyecan hız kesmeden katlanarak devam ediyor.

DİŞLERİNİZİ BU MUHTEŞEM MACERAYA GEÇİREBİLİRSİNİZ

Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti.




TANITIM:

ZOEY’İN YENİ MACERASININ 
TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!

Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuş’a sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaret’inden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?







TANITIM:

EĞER DÜNYADAKİ EN ATEŞLİ ERKEK İSİMSİZ BİR ŞEYTAN OLARAK KENDİNİ GİZLİYORSA VE İSTEDİĞİ TEK ŞEY SİZSENİZ NE YAPARSINIZ?

Çayırın kenarında, ağaçların gölgelerinin arasında bir karaltı belirdi. Vücudunu görebiliyordum; çünkü ay ışığı, teninin pürüzsüz ve çıplak hatlarını belirginleştiriyordu.

Durdum. Hayal gücüm aklını mı yitirmişti yoksa?

“Tereddüdün mü var yoksa aşkım?”

Sesini duyunca, bedenimden bir ürperti geçip gitti. Ağaçların yaprakları arasından korkunç, alaycı bir kahkaha duyuldu.

DÜNYADA MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN ADETA BAĞIMLISI YAPAN, BİR FENOMEN OLAN GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜK BİR MERAKLA VE SABIRSIZLIKLA BEKLENEN 5. KİTABI AV’DA AŞK, HEYECAN, GERİLİM, TUTKU VE ENTRİKALARLA DOPDOLU…

BU MÜTHİŞ SERİNİN UNUTULMAZ 5. KİTABI AV’I KAÇIRMAYIN.

GECE EVİ SERİSİ SİZİ BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR…
TANITIM:

Gece Evi'ni büyük bir riske atacak tehlikeli sırlar birçok şeyi altüst etmek üzeredir. Fakat gizlenmeye çalışılan sır zaman ayarlı bir bomba gibi. Bütün bunlar olurken Zoey en iyi arkadaşlarına ve erkek arkadaşlarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç duymaktadır. Ama Zoey, güvenememekten yalnız kalmıştır. Bunların yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp duygularını kontrol etmesi gerekmektedir. Daha doğrusu baştan çıkarılmamak için oldukça zorlu bir mücadele vermektedir. İyi ve kötünün savaşı oldukça zorlu geçecektir.









TANITIM:

MİLYONLARIN TUTKUNU OLDUĞU GECE EVİ SERİSİNDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!

Arkadaşlar birbirine güvenmemeye başladığında,
kıvılcımları alevlendirmek için
Karanlık orada olacaktır...

Gece Evi'nde her şey karanlığa büründü. Zoey Kızılkuş'un ruhu paramparça. Steve Rae Z'ye yardım etmek istiyor ama onun da başı büyük belada. Afrodit ise şimdi Nyx'e sadakatini göstermek zorunda. 

Üç kız… Ateşle oynuyorlar… Eğer dikkatli olmazlarsa herkes yanacak.




TANITIM:YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR?

KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR.

ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE BİR KIZIN KALBİNDEKİ AŞK NE KADAR GÜÇLÜ OLABİLİR?

Vampir Yüksek Konsey'i tarafından aklanan ve Tulsa Gece Evi'ndeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoey'den intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoey'e karşı kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adası'na sığınmış ve orada Kraliçe Sgiach tarafından onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsa'ya neden dönsün ki? İnsan refakatçisi Heath'i kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Stark'la olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir.

Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı Kuzgun, Stevie Rae'ye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek?


TANITIM:Karanlığın ruhu tarafından sınanan bir aşk, bu sınavı geçebilir mi?

Tulsa Gece Evi, Işığın ve Karanlığın güçlerinin çarpıştığı destansı bir savaşa sahne olur. Neferet'le çarpışmaya hazırlanan Zoey, Savaşçı Korucuyusu Stark'la birlikte ait olduğu yerde, evindedir.

Kalona ile oğlunun arasındaki bağlar kopmuştur. Nyx'in bahşettiği insan soylu biçimi sayesinde Rephaim ve Stevie Rae sonunda bir araya gelebilmiştir; tabii Rephaim Tanrıça'nın yolunda ilerleyip babasının gölgesinden sakınabildiği sürece…

Peki Zoey gerçekten güvende mi?

Ve en önemlisi, kadere yazılmış olan değiştirilebilir mi?




TANITIM:Işığın Olduğu Yerde Karanlık Saklanamaz

Sonunda Zoey isteğini elde etmiş ve Vampir Yüksek Konseyi, Neferet'in gerçek yüzünü görmüştür. Bu sayede Zoey ve çemberi kendilerini ve çok sevdikleri okullarını her geçen gün biraz daha güçlenen Karanlıktan korumak için yardım almaya başlamıştır. Güvensizlik tohumlarının filizlendiği ve Karanlığın karmaşa yarattığı Gece Evi'nde herkesin birlik olması gerekmektedir ama bu, son derece zor görünmektedir… Gerilim gittikçe artarken Zoey ve çemberi Karanlığın galip gelmesini çok geç olmadan engelleyebilecek midir?

Gece Evi'nde kaos ve karmaşa artıyor...




 YORUMUM

Gece Evi serisini çoktan başlamıştım o yüzden kitaplara tek tek yorum yapamayacağım. 10 kitap okumama rağmen çok fazla gelişme olduğunu söyleyemem. Sürükleyici bir seri ama bir kitapta fazla bir gelişme olmuyor. O yüzden okuyacaksanız serinin devamını alın. 
Vampirler için okul, bazı vampirlerin güçleri var : toprağa, suyu, rüzgarı ateşi ve en ender olanı ruha hükmediyorlar. Düşmüş melek var, insan vücudunda kuzgunlar vs.
Gençler için yazılmış bir fantastik serisidir. 
Ben beğendim ama diğer kitaplar çıkmasını beklemek can sıkıcıydı. O yüzden diğer çıkan kitapları daha almadım. İnşallah alacağım.

                                                                Sevgilerle, Uçurtma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim