Sally Green : Bela (1.Kitap)


TANITIM:Sen bir cadısın, yarı Ak, yarı Kara. Okuyamıyor, yazamıyorsun ama iyileşiyorsun hızla. Karanlık çökünce kapalı bir yerde kalırsan hasta oluyorsun. Annalise'e çok âşıksın ama Ak Cadılardan nefret ediyorsun. On dört yaşından beri bir kafesin içinde tutsaksın. Kaçmalı ve o korkunç, katil babanı bulmalısın. Bunu başarmalısın, on yedinci yaş gününden önce hem de. Çünkü sen yok edilmesi gereken bir Bela'sın.

"Karanlık ve tüyler ürperticibir hikaye, unutulmaz bir anakarakter."
-Publishers Weekly-

"İyiyle kötünün sınırlarını zorlayan,korkutucu ve çarpıcı bir kitap. Nathan'ınhayatta kalma savaşı incecik bir ipin ucunda -üstelik bu daha başlangıç."
-Booklist-

"Fazlasıyla iyi ve tehlikeli bir şekilde bağımlılık yapıcı."
-Time-
                                   YORUMUM

Nathan,yarı Ak cadı ve Ak cadı ailesinde büyür ama her zaman Meclis tarafından değerlendirmeye tabi tutulur, çünkü babası Kara cadı bu da onu potansiyel bir Kara cadı yapar. Kardeşleri onun iyi olduğuna inanıyor sadece üvey kızkardeşi ondan nefret ediyor çünkü annesinin ölümünden onu suçluyor. Jessica bir Avcı olur. Nathan Annalis 'e aşık olur. Kız da onun iyi olduğuna inanıyor. Meclis onu bir bayan deve teslim ederler. Orada  kafeste yatar, gün boyunca antrenmanlar yapar ve zor şartlarda yaşar. Meclis, babasını öldürmesi için zorlayacağını anlayınca oradan kaçar. On yedi yaşına gelince üç hediye alması lazım, bir tanesi de kan ve onların peşine düşer. Son anda babası onu bulur ve üç hediyeyi verir. Macera devam edecek. 
Fantastik sevenlere tavsiye edilir.

                                                                            Sevgilerle, Uçurtma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim