Trinity Faegen : Mefisto (1. Kitap) ; Mefisto ' nun Öpücüğü (2. Kitap)


TANITIM: Ruhun beni sevecek kadar saf ve temiz mi?


Sasha babasının katilini bulmak istiyor. Ancak bunun
için ruhunu Eryx'e satması gerekecek. Bu sırada onu çok büyük bir tehlikeye atan bir sır açığa çıkıyor. Sasha bir Anabo, yani Havva'nın kızı --ve Eryx'in en büyük düşmanı.



Yeryüzüne çakılı kalmış, cehennemden gelen bir ölümsüz olan Jax ise Mefi sto Akdi'nde kurtuluşu arıyor: ancak ve ancak bir Anabo'nun aşkı ruhunu huzura kavuşturacak. Binlerce yıl sonra nihayet aradığı kızı buluyor: Sasha.



Eryx tehdidi üzerindeyken, Jax, Sasha'yı kurtarıp onun
kalbini kazanabilecek mi? Sasha aşkına karşılık verip ölümlü hayatından vazgeçecek mi?



Ancak bir Havva kızının ruhu cehennemden gelen birini sevebilecek kadar saftır. Ancak cehennemden gelen biri bu kadar ateşlidir.

TANITIM:

Kimsenin gözleri Eryx'den daha karanlık olamaz.
Şeytanınkiler bile... Kimsenin gözleri Eryx'den daha karanlık olamaz.

Jax ve Sasha, Jordan'ı ilk gördüklerinde, onun sıradan biri olmadığını biliyorlardı. O, hem başkanın kızıydı hem de bir Anabo'ydu; yani Havva'nın kızlarından biri.

Jax ve Sasha'nın bilmedikleri, Eryx'in Jordan'ı kaçırıp, ruhunu kendisine vermesi için başkanı tehdit edeceğiydi. Eğer Eryx bunu başarırsa, sonuçları bir felakete neden olacaktı. Mefi sto kardeşler, Jordan'ın gizli kimliğinden haberdarlar. Onun aşkı, içlerinden birinin ruhunu huzura kavuşturacak. 

Zamana karşı umutsuz bir yarış başlıyor; Jordan gerçek kimliğini keşfetmeli ve Eryx'in kem gözleri artık kimseye daha fazla zarar vermemeli. Mefi sto ile başlayan sıra dışı mitolojik macera; tehlike, entrika ve aşkın nefes kesici hikâyesi Mefisto'nun Öpücüğü ile devam ediyor.
                                               YORUMUM

Cehennem çocukları, kendilerine ait olan Anabo'yu bulup ona aşık olacak ve Anabo da ona aşık olması gerekir. Böylece Anabo ölümsüz olacak ve "Ölüm Akdi" sayesinde Cehennem çocukları Cennete girme hakkı kazanacak. Ama bu kolay değil çünkü Anabolar bin yılda bir geliyor ve onlara karşı savaşan kardeşi Eryx var ve Anaboları kendisine çekmek için her şeytani yolu deniyor. Şu ana kadar sadece iki kardeş "Ölüm Akdi" 'ne nail oldu. Üçüncü Anabo da bulundu ama hayatı çok kötü geçtiği için ışığı tam olarak görülmüyor ve yaydığı kokuyu hisseden çocuk da önceden ölmüş olan Anaboyu bir türlü unutamıyor. Devamını diğer kitapta okuyacağız. Meleklerle ilgili hikayelerden hoşlananlara tavsiye ederim. 

                                                                            Sevgilerle,Uçurtma

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim