J.K. Rowling: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları (7.Kitap)


TANITIM:"Bana Harry Potter'ı verin," dedi Voldemort'un sesi, "kimseye zarar gelmesin. Bana Harry Potter'ı verin, okula dokunmayayım. Bana Harry Potter'ı verin, ödüllendirilin."

Sihir dünyası savaşta! Karanlık Lord iyice güç kazanırken iyiler de boş durmuyor. Yedinci yılında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na dönmeyen Harry Potter, Dumbledore'un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor. Yanında -her zamanki gibi- Ron ve Hermione'yle, bir yandan Voldemort'tan ve onun Ölüm Yiyen'lerinden kaçarken bir yandan da Hortkuluklar'ı yok etmek, Ölüm Yadigârları'nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry kendi geçmişiyle ilgili de pek çok şey öğreniyor.



                                         YORUMUM

Harry, Hermione ve Ron kaçak durumdalar. Kimseyi tehlikeye atmamak için tek başlarına Hortkulukların peşindeler ama ne yazık ki fazla ipuçları yok. Büyücü dünyası kaos içinde . Sihir Bakanlığını artık Voldemort yönetmekte. Mugglelar' ın hayatları tehlikede. En sonunda Voldemort ve Harry karşı karşıya ve bütün umutlar tükeniyor. Ama her zamanki gibi sevdiğimiz insanlar için kendimizi ortaya koyarsak sonuçları değiştirebileceğimiz anlaşılıyor. Serinin son kitabıydı ve inanın sanki bir arkadaşınızı kaybetmiş gibi hissettiriyor. İçinizdeki sihri  kaybetmemeniz dileği ile 

                                               Sevgilerle, Aygül Demir                            

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim