Thea Alexander: M. S. 2150 / 2150 A.D.


TANITIM:
"Bir Besteller olan bu Makro Felsefe Klasiği, M.S. 2150 yılının muhteşem dünyasını, dünyamızın geçirdiği inanılmaz değişimi, insanlığın ulaştığı olağanüstü düzeyi, ve hepsinin ötesinde de son derece yüksek bir anlayışı, MAKRO FELSEFE'yi anlatıyor. Gelin siz de, bir gece uyku halindeyken geleceğin güçlerinin yardımıyla günümüzün mikro dünyasından, 2150'nin Makro dünyasına götürülen Amerikalı Vietnam gazisi, psikolog Jon Lake'in bu mucizevi, bilgi dolu yolculuğuna, bu vaat ve tehlike dolu serüvenine katılın. 2150'nin bugünkü dünyamızdan çok farklı olan hayranlık verici güzellikteki dünyasını keşfedin. Bu Makro dünyanın düşünce ve eylem biçimini inceleyin. Sonunda içinizin umut ve coşku dolduğunu, bilincinizin genişlediğini, hayata bakışınızın tümüyle değiştiğini görebilirsiniz. Evet, bu okuyup bir kenara koyabileceğiniz bir roman değil, yaşamınıza uygulayabileceğiniz bir Makro felsefedir!
                                              YORUMUM

Kişisel Gelişim Kulübü'nün tavsiyesi üzerine kitabı okudum. İlginç bir deneyim oldu. Jon Lake 'nın paylaştığı bu deneyim inanılmaz. Bazen okurken geri dönmek zorunda kaldım. Makro Dünya'sını keşfederken gerçekten büyüleyici bir yolculuk oldu. Mikro Dünya'da yaşarken Makro Dünya'nın var olma olasılığı insana umut veriyor. Sadece 2100'de bu topluluğun oluşmaya başlayacağını öğrenmek beni hayal kırıklığına uğrattı ama gelecek daha yazılmadı o yüzden inancımı sarsmayacağım. 
"Makro adam koşulların kurbanı olmadığını, kendi kaderinin, kendi gerçeğinin yaratıcısı olduğunu biliyor. Yaşamının sadece kendi gelişmesi için kendi seçtiği deneyimleri içerdiğini biliyor ve...."
"Bir insan başkalarına özen göstermeye, yek diğerinden kendisini ayıran önyargı ve korku duvarlarını yıkmaya başladığında duygusal ve ruhsal acıdan Makro adam olmaya da başlıyor. "
"Makro toplumun elbette en büyük üstünlüğü tek dil, tek kültür, tek din (Makro felsefe), tek yönetim ve tek ırkı -insan ırkını- öngörmesindedir."

                                                                       Sevgilerle,Aygül Demir


                                           MY REVİEW


I read a book on the advice of the Personal Development Club. It was an interesting experience. This experience shared by Jon Loke is incredible.  Sometimes I had to go back while I was reading. It was a truly fascinating journey to discover the Macro World. The possibility of the Macro World to exist while living in the Micro World is giving people hope. It only disappointed me to learn that this community will start to emerge only in 2100, but the future has not been written yet, so I will not shake my belief. 
"Macro knows he is not a victim of circumstances, his fate is the creator of his truth, he knows that his life only includes his own experiences of his own development, and ...."
"When a person begins to take care of others, and begins to destroy the walls of prejudice and fear that separate him from the other, he begins to become a Macro man, emotionally and spiritually."
"Macro society has the greatest advantage of  predicting one language, one culture, one religion (Macro philosophy), one administration and one race - human race."

                                                                          Sincerely, Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim