Judith Malika Liberman : Masallarla Yola Çık


TANITIM: Çok ses getiren ve on binlerce okura ulaşan Masal Terapi’nin yazarı Judith Malika Liberman’dan hayalbazlar, oyunbazlar ve yolcular için 40 haftalık bir serüven: Masallarla Yola Çık. Bu 40 haftalık yolculuğun belli bir güzergâhı var. Önce orman. Korkuların karanlık dünyası. Korkularla yüzleşmek ve onları gözden geçirmek gerek.
Karanlığın içine dalmadan ışık bulunamaz çünkü. Ormandan sonra dağ var sırada. Burada zirvelere doğru uçulur ve ruhlar ilhamla dolar. Ardından çöle uzanır yol. Çöl, eyleme geçebilmesi için insanı tutkuların ateşiyle bağ kurmaya ve hayatta cesurca ilerlemeye hazırlar. Ve en nihayet, deniz. Duygu dünyası. Orada ilişkilere, çevreyle nasıl bir bağ kurulduğuna bakılır.
Okurlar ormanı, dağı, çölü ve denizi 40 masalla aşacak, masalların büyülü dünyasında bilinenin içindeki bilinmeyeni görecek, hayal ettikleri hayata doğru dönüştürücü adımlar atacaklar. Bu tılsımlı yolculukta masallar onlara rehberlik edecek. Kapak görselini ve kitap illüstrasyonlarını Gamze Yalçın’ın hazırladığı Masallarla Yola Çık, Liberman’ın ikinci kitabı.
                                                                                                 
                                                                                                 

                                                                          YORUMUM

Masallarla yola çıktık ve içimizdeki dünyaları yeniden keşfettik. Judith Malika Liberman ile bu kitapla tanıştım ve iç dünyamda bir yeri oldu. 40 masalla kendi içi yolculuğumuza çıktık ve kendi hikayemizi yeniden şekillendirdik. Korkularımızı yendikten sonra karanlıktan korkmadan , heyecanla yeni maceralara başlayabiliriz. Hayatımı iyisi ile kötüsü ile kabul ediyorum çünkü onlar benim dönüşümü sağlıyor. Sonunda da kendi huzurumu buluyorum. Tavsiye ederim. Çok eğleneceksiniz. 
Bu güne kadar bıraktım yorumumu ,çünkü birazdan yazarla bir söyleşide buluşacağım. Böylece tarihe geçsin istedim. 
"Bir şey sana neşe verdiğinde daha fazla yap, sana artık neşe vermiyorsa başka bir şey ara. Vazgeçtiklerin için kendini suçlu hissetme ne olur."

                                                                               Sevgilerle, Aygül Demir


                                                                                               MY REVIEW                                                                                                 

We came out on the path with the tales and we rediscovered the worlds inside us again. I met with Judith Malika Liberman by this book and now  she has a place in my inner world. With 40 stories we came up on our own journey and  we reshaped our own story. After we've taken our fears away, we can start the new adventure enthusiastically, without fearing the darkness . I admit my life with good and bad because in that way  I could succeed my transformation.  Finally I find my own peace. I advise. You will have so much fun.
I have left commentary about the book until now because  this night I will meet the writer. So I wanted to keep on record this meeting.

                                                                          Sincerely, Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim