Sarah J. Maas : Karanlık Taç (2. Kitap) Crown of Midnight (Throne of Glass, #2)


TANITIM: Celaena şeytanın buyruklarını yerine getiren zalim bir suikastçı mı? Gerçek sevgiyi arayan tutkulu bir âşık mı? Kralın bir numaralı suikastçısı olan Celaena, sarayın en korkulan kadını. Ne kadar kan dökerse o kadar özgür olabiliyor. Ama üstlendiği her ölüm, söylediği her yalan, sevdiklerini tehlikeye bir adım daha yaklaştırıyor. Yüzbaşı Westfall ve Prens Dorian onu korumaya devam etseler de, Celaena korkunç bir gecede, büyük bir trajedi yaşayacak. Celaena ne için savaşacak: Özgürlüğü mü, kalbi mi yoksa krallığının geleceği için mi?






                                                                                            YORUMUM

Hikayemiz devam ediyor. Celaena, kralın düşmanlarını yok ediyor. Burada bunun doğru olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü onun başka planları var. Yüzbaşı Westfall ile aralarında yakınlaşma oluyor ama bazı pürüzler ortaya çıkıyor. Şato'da gizli geçitler var ve bizi bu sefer kralın gücü konusunda bazı ipuçlarına götürüyor. Prens Dorian ile ilgili sizi bazı sürprizler bekliyor. Nehemia ile ilgili gelişmeler beni çok üzdü. Celaena'nın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler ortaya çıkıyor. Kralın başlattığı bazı karanlık hareketler var ve bunlar hakkında herhalde diğer kitapta daha fazla bilgi sahibi olacağız. 

                                                                            Sevgilerle, Aygül Demir 




                                                                                  MY REVIEW

Our story continues. Celaena is destroying the King's enemies. I can not tell you it's right here because she has other plans. There is a rapprochement with Captain Westfall, but some irregularities appear. There are secret passages in the castle and this time they are taking us to some clues about the power of the king. Some surprises await you about Prince Dorian. The developments about  Nehemia have made me very sad. There are some facts about Celaena's past. There are some dark movements that the king has initiated and we'll probably have more information about them in the other book.

                                                                              Sincerely,Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim