Debbie Macomber : Umut Işıkları /Silver Linings ( 4. Kitap) Gül Limanı Oteli


TANITIM: Her karanlığın sonunda bir ışık vardır. Bazen ulaşmak zor olsa da...

Gül Limanı Oteli konuklarına ağırlamaya devam ediyor.
Liseden beri arkadaş olan Coco ve Katie on yıl sonra kasabaya eski yaralarını iyileştirmek için dönmüşlerdi. Coco kalbini kıran ilk erkeği, Katie ise çok sevmesine karşın terk etmek zorunda kaldığı ilk aşkını hiç unutamamıştı. Şimdi anıları umutlara dönüştürme zamanıydı belki de.


Gül Limanı Oteli’ni sahibi Jo Marie ise, kocasının ölümünden beri en yakın arkadaşı olan Mark’ın önce ona aşkını ilan etmesi, ardından da bir anda gitmeye karar vermesiyle neye  uğradığını şaşırmıştı. Bir yandan Mark’ın bir türlü açıklamadığı sırrını öğrenmeye çalışırken bir yandan da ona karşı hissettiklerinin aşk olup olmadığını anlamak zorundaydı.

Umut Işıkları, geçmişin karanlığından kurtulmak isteyen herkes için…
                                                                                         YORUMUM

Gül Limanı Otelinde hikaye devam ediyor. Jo Marie, Mark'ın gitmesini önleyemiyor ve duygularıyla baş başa kalıyor. Bu sefer otele iki tane genç kız ve bir çift geliyor. Kızlar mezunlar gününe geliyorlar çünkü çözülmemiş hesapları var ve eğer bunu başarırlarsa hayatlarına devam edebilecekler. Balayındaki çift ise tanıdık simalar ama yazarın başka bir romanından. 
İki kızın da planları istedikleri gibi gitmiyor ama onları sürprizler bekliyor hem iyi anlamda hem de kötü anlamda. İkisi nihayetinde aşkı buluyor. 
Jo Marie nihayet Mark'la ilgili gerçekleri öğreniyor ve ona olan duyguları daha da yoğunlaşıyor. 

                                                                        Sevgilerle, Aygül Demir 

                                                                                 MY REVIEW

The story continues at Rose Harbor Hotel. Jo Marie can not prevent Mark from leaving, and she is left with her emotions. This time, two young girls and a couple come to the hotel. 
Girls come to graduate days because they have unresolved accounts and if they succeed, they will be able to continue their lives. The couple on the honeymoon is familiar, but from another novel by the author. The two girls do not go as planned but surprises await them both in good sense and in bad sense. The two finally find love. 
Jo Marie finally learns the truth about Mark, and her feelings are even more intensifies .

                                                                 Sincerely, Aygül Demir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim