Masaru Emoto : Suyun Gizli Mesajı / Hidden Messages in Water


TANITIM:
 Suyun Gizli Mesajı, uluslararası üne sahip Japon araştırmacı Masaru Emoto'nun bütün dünyada büyük yankı uyandıran su kristalleri fotoğraflarını içeren sıra dışı kitabı. Su moleküllerin düşüncelerimizden, duygularımızdan ve kullandığımız kelimelerden etkilendiğini bulgulayan Dr. Emoto, suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Hem dünyamız hem de bizler büyük ölçüde sudan oluştuğumuz için suyun mesajı hepimizin bireysel sağlığı, doğanın yenilenmesi ve dünya barışı açısından muazzam bir önem taşıyor. 

Depremden hemen önce ve hemen sonra yeraltı sularından aldığı numunelerdeki kristal oluşumlarını inceleyen Dr. Emoto, bu verilerin biriktirilmesi durumunda, su kristali teknolojisinin depremleri önceden tespit etmekte kullanılabileceğini de ortaya koyuyor. 
"Yüzyıllar boyunca, insanlık, yeryüzünden sürekli çaldı ve her seferinde geride çok daha kirli bir dünya bıraktı. Ama şimdi su bizimle konuşuyor; su kristalleri aracılığıyla, bilmemiz gerekenleri bize söylüyor. Bugünden itibaren yepyeni bir tarih biçimlendirmeliyiz. Su, kendimize nasıl bir yön belirlediğimizi büyük bir dikkatle izliyor ve kayda geçiriyor. Benim tek arzum, suyun bütün insanlığa verdiği mesajın herkesçe duyulması ve özümsenmesi."




                                                                                        

                                                                                        YORUMUM


Yazarın suyla ilgili keşfettikleri inanılmaz. Gözlerinize inanamayacaksınız. Fotoğraflar muhteşem. Bence okulda zorunlu okutulması gereken bir kitap . Eğer çocuklar okul döneminde bu bilgilere sahip olurlarsa, suyla ilişkileri daha farklı olacaktır. Düşüncelerin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha farkına vardım. Su her şeyi kopyalıyor ve yansıtıyor. Artık suyu içerken  daha çok odaklanıyorum ve teşekkür etmeden geçmiyorum. Damacanaya her zaman "Şükran ve Sevgi" yazılmış bir kağıt yapıştırıyorum, tabi ki suyu görecek şekilde. Suyun uzaydan geldiğini bilmiyordum . Düşünüyorum da acaba şu anda evrenden  kim bilir bize ne gibi mesajlar getirmiştir. Su kristalleri sayesinde anladım ki su  ruhumuzun aynası. Olumlu düşünme bağışıklık sistemini güçlendirdiğini biliyordum. İnsan temelde sudan oluştuğunu bildiğimize göre de, olumlu düşünerek hastalıktan korunmamız daha kolay olur. Yine "niyet" etme konusunun öneminden bahsedilmiş. Niyet ederken kelimelerin önemine değinilmiş. Tavsiye ederim.


"Suyun bilgi kopyalama ve ezberleme yeteneği vardır."
"Bütün evren bir titreşim halindedir ve her şey kendi eşsiz frekansını meydana getirir."
"Yeryüzüne düşme, zemine sızma ve sonra da ortaya çıkma sürecinde, su çeşitli minerallerden bilgiler edinerek bilge haline gelir."
"Sevgi ve şükran kristallerinin, sevgi kristallerinden çok şükran kristallerine benzediklerini de keşfettim. Bu, şükran titreşiminin daha güçlü ve daha etkili olduğunu göstermektedir."
"Suyun dünyaya bir mesajı var: Dünya sevgi ve şükranla birleştirilmiştir." 

                                                                    Sevgilerle, @kitapdiari



                                                                                MY REVIEW


 The author's discoveries about the water are incredible. You will not believe your eyes. The photos are amazing. I think it's a book that must be taught at school. If children have this knowledge in school, the relationships with the water will be different. I once again realize how important our ideas are. Water replicates and reflects everything. I focus more on water now and I do not pass it without thanking you. I always stick a paper with "Thanksgiving and Love" on Carboy, of course,  seeing the water. I did not know that the water came  from space. I'm thinking now, who knows what kind of messages it has brought from the universe to us.  With water crystals I understand that they are mirror of our  spirit. I knew that positive thinking is strengthening our immune system . İf we  know that man is basically made of water  it will be easier to protect from disease by thinking positively. The importance of "intention" is also mentioned. The importance of words was mentioned when intending. I advise you.

"Water has the ability to copy and memorize information."
"The whole universe is in a state of vibration, and everything brings its own unique frequency."
"In the process of falling on the earth, infiltrating the creek and then emerging, the water becomes wise by obtaining information from various minerals."
"I also discovered that the crystals of love and gratitude resemble the crystals of gratitude rather than the crystals of love, which shows that gratitude vibrations are stronger and more effective."
"The water has a message to the world: the world is joined with love and gratitude."


                                                                       Sincerely,@kitapdiari

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Herkese Merhaba!

Serpil Ciritçi : Kuantumun Gücü

Silvia Federici: Caliban ve Cadı Kadınlar, Beden ve İlksel Birikim